Pastoraat - Contacten, Huisbezoek, Avondmaal thuis


Contacten

Als het goed is heeft een lid van de het pastorale team al het eerste contact met u gelegd, wanneer u pas bent komen wonen in onze wijk. De ervaring leert dat iedereen zelf enige moeite moet doen om in te burgeren in een nieuwe woonplaats. Ook voor een nieuwe kerkelijke gemeente geldt dit. Het is daarom goed om, wanneer u voor het eerst een zondagse kerkdienst bijwoont, bijvoorbeeld kennis te maken met wie naast u zit in de kerk en na afloop naar koffie te blijven drinken om nog wat meer mensen te ontmoeten. Daar treft u wellicht uw wijkouderling of de predikant. U kunt ook de wijkpredikant bellen en u melden als nieuwkomer. Dat wordt erg op prijs gesteld.

Huisbezoek

Het is voor een ouderling, pastorale medewerker en de predikant fijn te weten waar zij of hij welkom is. Wie een bezoek wenst, een persoonlijk gesprek of regelmatig contact, verzoeken wij vriendelijk dat zelf door te (laten) geven. U vindt de namen van de ouderling en de pastorale medewerkers van uw wijk op deze website in de Wijkindeling. Neem gerust contact op wanneer u "iemand van de kerk" wilt spreken.
Daarnaast komen mensen die in dezelfde sectie wonen, op initiatief van de predikant of de ouderling, soms bij elkaar voor een onderling gesprek en ter nadere kennismaking met elkaar.

Avondmaal thuis

Wanneer u de diensten in De Oude Kerk niet meer kunt bezoeken, bestaat er de mogelijkheid om incidenteel Avondmaal thuis bediend te krijgen. Neem hiervoor contact op met de predikant of met de ouderling van uw sectie.

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Secretaris kernteam:
Mevr. Janny Voogt
tel. 035-602 10 87
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:

Cantor-Organist:
Mevr. Gonny van der Maten
tel. 031-742 56 28
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.