Pastoraat - Huwelijk


Huwelijk

Wanneer men een huwelijk kerkelijk wil laten bevestigen en inzegenen, is het zaak daarover tijdig contact op te nemen met de predikant en met de beheerder van De Oude Kerk. De Oude Kerk is een gewilde trouwlocatie, zodat de datum voor het kerkelijk huwelijk in directe samenhang met predikant, beheerder en met het gemeentehuis moet worden geregeld. Vervolgens neemt men ter registratie van het een en ander contact op met het Kerkelijk Bureau, .

Inlichtingen over de beschikbaarheid van het kerkgebouw, maar ook over organisatorische zaken als de organist en de fotograaf, kunt u krijgen bij de beheerder mevr. Gerda Vugts, e-mail: .

Voorafgaand aan de huwelijksviering vindt er een aantal gesprekken plaats met de voorganger over de invulling van de kerkdienst. Voor informatie over de inhoudelijke kant van de huwelijksinzegening kunt u terecht bij ds. Kees Bregman, tel. 06-17 25 65 44 e-mail: .

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Secretaris kernteam:
Mevr. Janny Voogt
tel. 035-602 10 87
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:

Cantor-Organist:
Mevr. Gonny van der Maten
tel. 031-742 56 28
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.