Publiciteit De Oude Kerk in Soest


Publiciteit

We vinden het erg belangrijk dat de gemeente zo goed mogelijk geïnformeerd is over alle mogelijke zaken die het gemeenteleven betreffen. Deze informatieoverdracht wordt vanaf 1 januari 2018 aangeboden via:

Vuur

Vuur is een glossy magazine dat om de paar maanden uitkomt, met als doelgroep de Soester samenleving. Het is geïnteresseerd in wat er daar gebeurt en vooral in dat wat mensen drijft. Veel mensen uit de kerk zetten zich in voor die samenleving, mensen van buiten de kerk zetten zich vaak in voor dezelfde dingen, maar vanuit een andere motivatie. Vuur wil een brug slaan tussen deze mensen. Het is dus geen informatieblad over de Protestantse Gemeente Soest, ook geen evangelisatieblad. Het is bedoeld om het gesprek op gang te brengen over wat geloven in onze tijd, hier in Soest, betekent. Het wordt aan alle gemeenteleden verstrekt om door te geven aan de kinderen of aan vrienden, aan buren of collega´s. Om het gesprek te starten, om ervaringen te delen, om te vertellen hoe (anders) jij het geloof of de kerk beleeft.

Adem

Adem is het maandelijkse kerkblad dat bezorgd wordt bij alle leden van de Protestantse Gemeente Soest. Het eerste nummer komt uit op 19 januari 2018.

Dichtbij

Dichtbij is de digitale weekbrief van de Protestantse Gemeente Soest en wordt vanaf 1 maart 2018 alleen digitaal verspreid onder gemeenteleden, die zich hierop hebben geabonneerd. Daarnaast wordt op deze website de paghina´s van De Oude Kerk gepubliceerd. Dichtbij is een manier om snel te informeren over van wat er gaande is. En daarmee geeft het u als gemeenteleden de kans te reageren op situaties van mensen, zowel in gebed als via een kaart of belangstelling.
Voor een abonnement kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau, tel. 683 56 41, email kerkelijkbureau@protestantsegemeente-soest.nl.

Website Geloven in Soest

De website Geloven in Soest is een aanvulling bij en een verdieping op Vuur. Deze website wordt omgebouwd tot een gemeenschappelijke website voor de hele PGS. De verwachting is dat dit zomer 2018 klaar zal zijn.

De Nieuwsbrief Rondom De Oude Kerk

Deze gemeentebrief van de wijkgemeente De Oude Kerk verscheen ongeveer om de twee à drie maanden maanden en werd gebruikt voor bezinning, informatieoverdracht en informatie. De Nieuwsbrief staat op de website en werd ook na afloop van de dienst aan gemeenteleden meegegeven.
Met de introductie van het nieuwe kerkblad Adem vervalt (voorlopig?) deze nieuwsbrief.

De Liturgie

De orde van dienst wordt in De Oude Kerk voor de dienst op papier uitgereikt. Hierop worden ook wel mededelingen afgedrukt over activiteiten in de daarop volgende week. In verband met eventuele auteursrechten wordt de liturgie niet op deze website gepubliceerd.

Deze website van De Oude Kerk

Zolang de éne website van de Protestantse Gemeente Soest, die in ontwikkeling is, nog niet alle informatie bevat, zal de website van De Oude Kerk onderhouden worden.

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Secretaris kernteam:
Mevr. Janny Voogt
tel. 035-602 10 87
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:

Cantor-Organist:
Mevr. Gonny van der Maten
tel. 031-742 56 28
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.