Commissies - Vorming & Toerusting - De Oude Kerk


Vorming & Toerusting

Binnen de oecumenische wijkgemeente De Oude Kerk hebt u de mogelijkheid om aan een uitgebreid programma van cursussen op het terrein van geloofsvorming en zingeving deel te nemen. Een groot deel van dit cursuswerk wordt georganiseerd samen met de rooms- katholieke parochie in Soest-Zuid en met de Wilhelminakerk. De Commissie Vorming en Toerusting Soest-Zuid zorgt jaarlijks voor een programmaboekje waarin u het gevarieerde aanbod aantreft met alle gegevens over data, plaats en inleiders.
U kunt dit programmaboekje begin september in uw bus verwachten. Ook uw wijkouderling kan u een exemplaar verstrekken en anders kunt u het via de scriba van de kerkenraad, Janny Voogt (tel. 035-602 10 87, e-mail: ), in huis krijgen. Uiteraard kunt u dit boekje ook on-line inzien op Vorming en Toerusting.

Naast het programma dat gezamenlijk wordt aangeboden zijn er ook activiteiten met een vormend karakter die speciaal gericht zijn op het versterken van de band met de eigen gemeente. Te denken valt aan thema´s die per sectie aan de orde gesteld worden in zogenaamde wijkontmoetingsavonden of aan gemeenteavonden rondom een bepaald onderwerp. Ook bijeenkomsten van het Pastorale team en van de kindernevendienst hebben een specifiek op de eigen gemeente gericht doel.

Loading

De Oude Kerk

e-mail: info@oudekerksoest.nl
Adres: Torenstraat 1,
3764 CK Soest.
Tel. (035) 602 21 20
Elke zondag is er een kerk­dienst om 10.00 uur.

Predikant:
Ds. Kees Bregman
tel. 06-17 25 65 44, in de regel bereikbaar tussen 9.00 en 9.30 uur, vrije dagen: donderdag en zaterdag
e-mail:

Scriba Kerkenraad PGS:
e-mail: kerkenraad.pgsoest@gmail.com

Secretaris kernteam:
Mevr. Janny Voogt
tel. 035-602 10 87
e-mail:

Beheerder:
Mevr. Gerda Vugts
e-mail:

Cantor-Organist:
Mevr. Gonny van der Maten
tel. 031-742 56 28
e-mail:


 
  Deze website is afgeleid van Protestantsekerk.net, een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.